Verzendinformatie

Verzenden van een bestelling

Wij verzenden onze artikelen via DHL. Bestellingen van artikelen die voor 16.00 uur bij Blijr.nl binnen komen en zijn betaald. Worden nog de zelfde dag per DHL verstuurd. Je bestelling word dan de volgende dag bezorgd. Bestelling(en) na 16.00 uur worden een dag later bij je thuis bezorgd.

Hoe word mijn pakket afgeleverd?

We geven een pakket ter bezorging aan DHL post. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra de bestelling verzonden wordt. Wij beschikken over een track & trace code van DHL, zodat wij kunnen na gaan wanneer waar de zending zich bevindt. Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bezorgt. Wanneer je niet thuis ben, zal DHL het pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden.

Wanneer het pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, volgt er een kennisgeving van DHL, waarop vermeld staat waar het pakket afgehaald kan worden.

Verzendkosten binnen Nederland en België

Binnen Nederland en België gratis thuisbezorgd.

Verzending buiten Nederland en België

Wil je de bestelling laten bezorgen in een ander land dan Nederland en België? Dan gelden de daarvoor geldende verzendkosten van DHL.